Elämyksellistä palvelua Jumbon Ego-myymälässä

Ego-myymälä huokuu hyvää oloa. Hyvinvoinnin ammattilaiset ja monipuoliset tuotteet kannustavat kävijää panostamaan itseensä.

Yliopiston Apteekin perustaman ego-myymäläketjun myymälässä kuuluu lintujen viserrystä tai rauhallista musiikkia. Taustalla pyörii liikkuvaa kuvaa, jossa näkyy muun muassa luonto- ja kaupunkimaisema. Kodikas tunnelma myymälässä syntyy tummanharmaasta puulattiasta, pehmeästä värimaailmasta ja valaistuksesta.

”Liikkeeseen astuessa olo on saman tien rentoutunut. Myös työpäivän jälkeen on aina todella rauhoittunut fiilis”, nauraa Egon myymäläpäällikkö Hanna-Mari Riikonen.

Hyvinvoinnin ammattilaisista koostuva henkilökunta neuvoo asiakkaita asiantuntevalla otteella: tiimiin kuuluu niin farmaseutteja, kosmetologeja ja estenomeja kuin personal trainerkin. Säännöllisesti paikalla vierailee myös eri alojen asiantuntijoita kertomassa vaikkapa proteiinikahvin valmistuksesta tai opastamassa meikkauksessa.

”Melkeinpä viikoittain tarjolla on myös herkullisia maistiaisia, esimerkiksi superfoodeja ja smoothieita”, Riikonen vinkkaa.

 Aina jotain uutta

”Egon tarkoitus on tukea omaa hyvinvointia ja sisältä kumpuavaa kauneutta, auttaa ihmisiä olemaan onnellisia oman hyvinvointinsa kautta. Monet ovatkin sanoneet, että Egossa käytyään heillä on herännyt vahva halu panostaa itseensä”, Hanna-Mari Riikonen kertoo.

Egon kolme kategoriaa, hyvinvointi, kauneus ja urheilu, näkyvät myös myymälässä. Monipuolinen valikoima tuo liikkeeseen erilaisia ihmisiä: asiakkaita on monen ikäisiä miehiä ja naisia. Tarkkaan suunnitellusta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Valikoimaa päivitetään ja kehitetään kysynnän perusteella, ja joukossa on aina myös kausituotteita, jotka vaihtuvat sesongin mukaan.

”Tuotekysyntään pystytään vastaamaan nopeasti, koski se sitten urheiluravinteita tai kauden trendikkäintä kosmetiikkaa.”

Ego palvelee myös verkossa. Myymälästä löytyy viihtyisä tilauspiste, jossa voi tilata Egon verkkokaupan lisäksi tuotteita ya.fi-verkkoapteekista omassa rauhassa. Tilauksen voi noutaa mistä tahansa Yliopiston Apteekista tai Ego-myymälästä.

 

 

 

Uniikki-edut myös Egosta

  • Jopa 8 % keskittämisalennus Yliopiston Apteekissa ja Egossa
  • Kuukausittain vaihtuvat tarjoukset ja Uniikki-tarjoukset
  • Ya.fi ja ego.fi – yhteensä 13 000 tuotetta verkossa, ostokset helposti samaan tilaukseen