Lääkehoidon ja hyvän ikääntymisen tueksi

Säännöllisesti lääkkeitä syövän tulee kiinnittää erityistä huomiota terveelliseen ravintoon ja liikuntaan.

Esimerkkihenkilö Heikki, 65 
Eläkkeellä

Heikki on vireä eläkeläinen, joka hoitaa kuntoaan päivittäisillä kävelylenkeillä. Heikin on kiinnitettävä huomiota terveellisiin ruokatottumuksiin, sillä hän sairastaa diabetesta ja verenpainetautia sekä käyttää lisäksi kolesterolilääkitystä.

Nämä kolme tuotetta voisivat edistää Heikin hyvinvointia ja tukea hänen säännöllistä lääkitystään:

B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste
B12-vitamiinin tarve kasvaa usein ikääntyessä, ja sen tarvetta lisää myös diabeteksen metformiinilääkitys. Diabetes voi suurentaa myös foolihapon tarvetta. Meiltä löytyy valmisteita, joista saa samalla kertaa nämä kaksi tärkeää ravintoainetta.

Kalaöljyvalmiste
Kalaöljyvalmisteesta saa terveellisiä omega-3-rasvahappoja, kuten EPA:a ja DHA:ta, jotka ylläpitävät sydämen normaalia toimintaa. Sydänterveyden lisäksi kalaöljy on tärkeä myös aivoille ja näkökyvylle. Erityisesti kalaöljyn DHA-rasvahappo tukee tutkitusti aivojen kuntoa ja edistää näkökyvyn säilymistä.

Ubikinoni
Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on elimistössä muodostuva yhdiste, jota tarvitaan solujemme energian tuotantoon. Ikääntyminen, sairaudet ja lääkkeet vähentävät ubikinonin muodostumista, joten valmisteen käytöstä voi olla hyötyä. Ubikinonista saattaa olla etua etenkin sydämen terveydelle, ja lisäksi se voi vähentää kolesterolilääkityksen mahdollisia lihaksiin kohdistuvia haittavaikutuksia.