Verkko­apteekki on aina auki

Verkkoapteekki on aina lähellä, ja koko apteekin valikoima on helposti ulottuvillasi. Myös reseptilääkkeiden ostaminen verkosta on nyt entistä helpompaa, kun reseptit ovat sähköisiä.

Apteekissa asiointi ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Jos töissä menee pitkään tai apteekkiin on vaikea päästä, lääkkeet voi tilata verkosta kätevästi suoraan kotiin. Verkkoapteekissa on myös Suomen nopein terveysneuvonta. Farmaseutit palvelevat verkkoapteekin chatissa aamuseitsemästä puoleenyöhön ja opastavat kaikissa lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.

”Kun asiakas ostaa verkosta reseptilääkkeitä, hän voi valita, haluaako meiltä palvelua chatin vai puhelimen kautta”, tietopalvelupäällikkö, proviisori Katariina Lehtinen kertoo.

”Meiltä saa neuvoja missä tahansa asiassa, joka liittyy lääkitykseen, vaivojen hoitoon tai verkkoapteekin käyttöön.”

Verkkoapteekin farmaseutti neuvoo asiakasta lääkkeen turvallisessa käytössä.

”Farmaseutti varmistaa, että potilaalle ei ole määrätty päällekkäisiä lääkkeitä tai ettei lääkkeillä ole haitallisia yhteisvaikutuksia keskenään.”

Kiireiselle kätevä verkkoapteekki

”Aika on minulla kortilla – päivät menevät työssä, ja illalla kotona odottaa vuoden vanha poika, joka järjestää ohjelmaa. Verkkoapteekki helpottaa erityisesti lapsiperheen elämää – voi ostaa lääkkeet siinä välissä, kun sopii ja ehtii.
Olen tilannut verkkoapteekista reseptilääkkeitä ja ostanut siinä samalla muutakin. Palvelussa saa reaaliaikaisesti neuvoja ja myös suosituksia tuotteista. Se on minusta hyvä.
Olen tilannut tuotteet noudettavaksi apteekista, mutta kotiinkuljetuskin kiinnostaa. Mahdollisuus ostaa myös lapsen reseptilääkkeet omasta verkkoapteekista on hieno. Vielä en ole yhdistänyt lasta omaan Uniikki-korttiin, mutta se on suunnitelmissa.”

Antti Kuula, Helsinki

Verkkoapteekista apu jalkaleikkauksen jälkeen

”Olen käyttänyt verkko­apteekkia joitakin vuosia. Ensi kertaa ostin netistä reseptilääkkeitä, kun olin ollut jalkaleikkauksessa. Piti saada astmalääkkeitä, mutta en pystynyt kävelemään. Pyysin toimittamaan lääkkeet 20 metrin päähän lähikauppaan, josta ystäväni haki ne.
Verkkoapteekissa farmaseutti lisää lääkkeet ostoskoriin. Minulle jää pelkästään lääkkeiden maksaminen verkon kautta. Se on tosi kätevää.
Perheessämme on mieheni lisäksi kissa ja siili. Lemmikeillekin hankin tuotteita verkko­apteekista. Olen kysynyt verkkosivujen chatista tietoa esimerkiksi lemmikkieläimen erityisruokavalioon liittyvistä tuotteista. Vastauksen sain välittömästi.”

Henna Tuovinen, Helsinki