Testi: anti age -voiteet

Asiakkaamme testasivat kasvojen ihoa hoitavia anti age -voiteita.

Outi, 46

ACO Face Anti Age 40+ Lifting Day Cream (SK 15), Normal Skin, 50 ml

Testikäytössä päivävoide tuntui täyteläiseltä ja jätti ihon pehmeäksi. Voide myös levittyi ja imeytyi hyvin, joten meikkaamaan pystyi pian voiteen käytön jälkeen. Plussaa myös aurinkosuojasta (suojakerroin 15) ja E-vitamiinista. Pakkausselosteen mukaan voide on miellyttävän tuoksuinen, mutta hajusteettomiin tuotteisiin tottuneelle nenälleni tuoksu tuntui turhan voimakkaalta. Voide on pakattu lasipurkkiin ja pahvipakkaukseen. Itse suosin enemmän pelkkään tuubiin pakattuja voiteita hygienian vuoksi. Tuubi myös tuntuu vankkaa purkkia ekologisemmalta vaihtoehdolta ja on kevyempi kuljettaa mukana.

ACO Face Anti Age 40+ Lifting Day Cream (SK 15), Normal Skin, 50 ml

Kiinteyttävä ja ihoa vahvistava anti age -päivävoide normaalille ja sekaiholle sekä herkälle iholle. Voide sisältää aurinkosuojan, suojakerroin 15.

22,60 Osta tuote
Jaana, 48

WIDMER Day Cream (SK 10), hajusteeton, 50 ml

Hienostuneen näköinen purkki lupaa kasvoille ripauksen ylellisyyttä. Voide on hajusteeton, mikä ilahduttaa herkkä­ihoisia. Hyaluronihappoa sisältävä voide levittyy kasvoille helposti ja imeytyy nopeasti. Vaikka koostumus on kevyt, se on silti täyteläinen ja kosteutti hyvin pintakuivan ihoni. Voide on yllättävän riittoisaa, vain herneen kokoinen määrä riittää. Tuotteessa on suojakerroin 10, ja lisäksi se lupaa ehkäistä pigmentti­läiskiä. Plussaa mukana tulevasta applikaattorista.

WIDMER Day Cream (SK 10), hajusteeton, 50 ml

Suojaava ja ravitseva anti age -päivävoide normaalille ja kuivalle iholle. Suojakerroin 10 ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja pigmenttimuutoksia.

30,60 Osta tuote
Tuija, 57

AVÈNE Serenage Unifying Cream (SK 20), 40 ml

Oma ihoni on pintakuiva ja ohut, ja siitä löytyy hieman couperosaa. Tuote tuntui iholleni oikein sopivalta. Voide levittyy hyvin, kunhan sitä ottaa pullosta ensin hieman reilummin. Erittäin positiivinen yllätys oli voiteen hyvä imeytyminen, se jätti iholle mukavan pehmeän tunteen. Tuoksu oli mielestäni hyvin neutraali. Mukavaa käytön kannalta on, että tuote on pakattu hygieeniseen pumppupulloon. Kiitosta myös suojakertoimesta!

AVÈNE Serenage Unifying Cream (SK 20), 40 ml

Kiinteyttävä, kosteuttava ja suojaava UV-päivävoide herkälle iholle 55+.

33,80 Osta tuote
Anne, 51

VICHY Neovadiol Compensating Complex, normaalille iholle, 50 ml

Miellyttävän tuoksuinen voide levittyy iholle kermamaisen pehmeästi, levitystuntuma on ylellinen. Antaa hyvän kosteutuksen ja pehmentää erityisesti kuivempia alueita ihossa. Vaikutus kestää pitkään. Toimii melko hyvin meikin alla, mutta vaati itselläni pientä lisäpuuterointia. Sekaiholleni käyttäisin tätä kylmänä vuodenaikana, jo aurinkosuojakertoimen puuttumisen vuoksi.

VICHY Neovadiol Compensating Complex, normaalille iholle, 50 ml

Tasapainottava ja kiinteyttävä anti age -päivä­voide vaihdevuosi-ikäisille (50+), normaali- ja sekaiholle.

41,00 Osta tuote
Verna, 38

VICHY Liftactiv Supreme, normaalille iholle, 50 ml

Testasin voidetta kylpylä­lomalla, jossa uin päivittäin kloorivedessä. Uinnin ja suihkun jälkeen sekaihoni oli kireä ja kuivan tuntuinen. Voide kosteutti tehokkaasti ja imeytyi nopeasti. Iho tuntui normaalia joustavammalta, ja ihohuokoset näyttivät pieniltä. Perinteinen voidepurkki kierrettävine kansineen tuntui hankalalta käytössä pumppupulloon verrattuna.

VICHY Liftactiv Supreme, normaalille iholle, 50 ml

Tehokas anti age -päivävoide normaalille ja sekaiholle.

38,10 Osta tuote